Coș 0

Montaj

Montaj
 
Produsele achizitionate din magazinul nostru online pot fi montate catre catre Dumneavoastra, tinand cont de detaliile de montaj oferite de catre societatea noastra sau pot fi montate de catre echipele noastre de montaj, contra cost.
Oferim toate detaliile tehnice necesare efectuarii montajului de catre echipele de montaj ale beneficiarilor.

 

Pentru cei ce doresc sa monteze singuri sistemele de incalzire achizitionate, va oferim urmatoarele detalii :
Montajul incalzirii electrice in pardoseala cu cabluri de incalzire sau covorase / plase incalzitoare :
  1. Suprafata pe care se monteaza sistemul de incalzire electrica in pardoseala trebuie sa nu aiba defecte de planeitate, sa fie curata si izolata termic cu un strat de polistiren extrudat.
  2. Grosimea minima indicata, pentru polistirenul extrudat, este de 30mm. Grosimea ideala a polistirenului extrudat, care se monteaza sub sistemul de incalzire , este de 50mm. In cazul in care cota de montaj nu permite montarea polistirenului cu grosimea respectiva, se va utiliza un polistiren extrudat cu grosime mai mica, dar nu mai mica de 6mm.
  3. Pentru fiecare incapere in care se va monta sistemul de incalzire electrica in pardoseala se va calcula necesarul de caldura, tinand cont de urmatoarele date :

            - suprafata incaperii
            - functionarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala ca unic sistem de incalzire sau ca o suplimentare de confort
            - grosimea peretilor si natura acestora
            - gradul de izolare termica a peretilor, exterioara sau interioara
            - natura finisajului pardoselii incalzite : gresie, parchet laminat, covor, mocheta, linoleum
            - suprafete vitrate
            - zona geografica
 
In functie de necesarul de caldura rezultat, se vor monta unul sau mai multe cabluri de incalzire / covorase / plase incalzitoare pentru suprafata respectiva.

  1. Se conecteaza in paralel toate cablurile / covorasele avand grija ca nici un cablu incalzitor sa nu traverseze peste alte cabluri incalzitoare sau covorase incalzitoare.
  2. Pentru comanda sistemului de incalzire electrica in pardoseala se va utiliza un termostat / cronotermostat cu senzor de temperatura pentru pardoseala si / sau senzor de temperatura pentru ambient. Montarea termostatului se face pe un perete inerior al locatiei ferit de razele solare sau curenti de aer, la o inaltime cuprinsa intre 0.9-1.5 m. Senzorul de temperatura pentru pardoseala se va pozitiona in pardoseala, la distanta egala intre doua fire incalzitoare sau intyre doua folii carbonice incalzitoare. Alimentarea termostatului se face cu o tensiune stabila de 220V,cu circuit separat din tabloul general de sigurante.
  3. Se vor efectua masuratori de continuitate / rezistenta ale cablurilor de incalzire.