Coș 0

Protecția datelor cu caracter personal și politica de utilizare cookies

Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (fie ca sunt sau nu inregistrati) atunci cand utilizeaza Site-ul https://e-incalzireelectrica.ro/ si/sau orice Serviciu oferit de catre compania noastra.
Aceasta politica de confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
INAINTE DE A UTILIZA SITE-UL SAU ORICARE DINTRE SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.
1. CINE ESTE RESPONSABIL DE PRELUCRAREA DATELOR DVS.?

SC CIPEC PRODUCTIE SRL, cu sediul în Romania, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul Site-ului https://e-incalzireelectrica.ro/ si/sau in contextul Serviciilor oferite prin intermediul sau in legatura cu Site-ul.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea poate fi contactata folosind urmatoarele date de contact: office@cipec.ro
2. CE DATE PRELUCRAM?

Societatea prelucrează datele personale pe care ni le furnizaţi atunci când utilizaţi Site-ul, va inregistrati pe pagina noastra, contractati un serviciu, vă înscrieţi în campaniile noastre (si/sau campaniile organizate impreuna cu partenerii nostri), doriţi să primiţi comunicări comerciale sau să participaţi la sondajele şi chestionarele noastre, sau ne contactati prin orice mijloace de comunicare In cazul in care contactat compania noastra SC CIPEC PRODUCTIE SRL prin intermediul forularului de contact prezent pe site-ul https://e-incalzireelectrica.ro/, datele communicate de dvs.( nume, prenume, adresa, telefon,email si orice alte date personale comunicate) vor fii stocate si prelucrate doar dupa bifarea acceptului expres prezent in partea de jos a formularului de contact.De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane sa utilizeze module cookie. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies..
3. FURNIZAREA UNOR OFERTE PERSONALIZATE

În anumite situaţii, putem utiliza informaţiile colectate de la dvs. în combinaţie cu datele pe care le obţinem de la echipele noastre de vânzări şi/sau de marketing cu privire la interacţiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienţilor noştri produse / servicii relevante şi personalizate.[De asemenea, dacă sunteţi de acord, putem efectua analize avansate cu privire la interesele şi preferinţele dvs. rezultând din informaţiile pe care le deţinem despre dvs. din interacţiunea cu noi, precum şi prin combinarea datelor obţinute de la terţi (e.g. prin intermediul tehnologiilor de analiză a navigării web) pentru a vă transmite comunicări comerciale i adaptate nevoilor şi preferinţelor dvs.] Putem realiza diverse raportări, analize şi studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate şi succesul acestora, activitatea de vânzări / prelucrare.
4. EXECUTAREA CONTRACTULUI INCHEIAT CU NOI

Atunci când solicitati furnizarea unor servicii putem prelucra anumite date personale necesare pentru aceste scopuri (e.g. nume şi prenume, adresa de livrare / furnizare, date de tranzacţionare, etc.)
5. GESTIUNEA RAPORTULUI DINTRE UTILIZATORI SI ASISTENTA

Avem interesul sa oferim servicii adecvate prin intermediul Site-ului tuturor persoanelor care il acceseaza. Prin urmare, prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relatiilor cu Utilizatorii Site-ului, spre exemplu atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Site-ului, intrebari cu privire la serviciile Societatii oferite prin Site etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constand in interesul nostru de a asigura servicii adecvate.
6. ANALIZE SI STATISTICI PRIVIND FUNCTIONAREA SITE-ULUI, COOKIES SI TEHNOLOGII SIMILARE

Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Site-ul sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Site-ului.In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies. De asemenea, cookie-urile si tehnologiile similare sunt utilizate pentru a va oferi publicitate bazata pe interes.
7. CONECTARE PRIN RETELE DE SOCIALIZARE

Am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter, Youtube si Instagram si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati continutul postat de noi pe Site si sau conturile noastre asociate pe acele retele sociale mai facil.Daca accesati contintul postat pe acele retele de socializare sau comentati pe acele retele de socializare, sau accesati Site-ul prin intermediul contului de Facebook, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare.
8.ÎNDEPLINIREA UNOR OBLIGATII LEGALE

Uneori prelucrarea datelor este necesară pentru a ne îndeplini obligaţiile legale ce ne revin, cum ar fi: • raportarea către autorităţile fiscale relevante şi ţinerea unor evidenţe contabile; • arhivarea datelor conform legislaţiei aplicabile.
9.APARAREA DREPTURILOR SI INTERESELOR IN JUSTITIE

Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea.
10. CUI DEZVALUIM DATELE

Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi (din EEA sau din state terte) implicate in furnizarea Serviciilor, inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilitati de plata, furnizorii de platforme de e-mailing cum ar fi Google Mail), sau daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iii) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politici privind Cookies.
11. CAT PASTRAM DATELE

Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, daca sunteti un client de-al nostru, datele dvs. caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raporturilor contractuale, plus o perioada minima de 3 ani de la incetare (cat este termenul de prescriptie pentru actiuni in justitie). Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi pastrate pentru o perioada mai lunga, pentru scop de arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.
12. CE DREPTURI AVETI IN CALITATE DE PERSOANA VIZATA?

Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:
a)Dreptul de acces puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii
b)Dreptul de modificare puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c)Dreptul la stergere puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.
d)Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. Specifica.
e)Restrictionare in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. Personale
f)Dreptul la portabilitatea datelor in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.
g)Dreptul de a depune o plangerela autoritatea de supraveghere Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania anspdcp@dataprotection.ro
PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENTIONATE MAI SUS, NE PUTETI CONTACTA UTILIZAND ADRESA DE Email : office@cipec.ro

 

 

 

 

GDPR, Regulamentul 2016/679/UE

 

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

 

Se recomandă ca persoanele care vizitează serviciul disponibil la următoarea adresa http://www.e-incalzireelectrica.ro, precum și clienții SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL sa citeasca această Politică de Confidențialitate înainte de a furniza orice date cu caracter personal și/ sau de a completa orice formular electronic disponibil pe site.

Protejarea datelor dumneavoastra este un aspect important pentru compania noastra.

Apreciem increderea pe care o aveti in noi si ne obligam sa asiguram protectia necesara si sa aparam orice tip de informatii personale pe care ni le incredintati.

 

1. Despre politica de confidentialitate

 

Politica de Confidențialitate explică ce informații de identificare personala pot fi colectate și prelucrate.

 

1.1. SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Mizil nr. 5, bl. G18, Ap. 54, Sector 3, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub numar: J40/11409/1991, CUI: RO333919, (denumita in continuare: Societatea), respecta reglementarile in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

1.2. Prezenta Politica de Confindentialitate se aplica tuturor informatiilor colectate sau prelucrate de SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL, si se refera la serviciile de vanzare oferite de Societate prin intermediul serviciului WEB disponibil la adresa http://www.e-incalzireelectrica.ro sau comunicate prin email sau telefon de catre client.

1.3 Prezenta Politica de Confidențialitate nu se referă la paginile web și la serviciile oferite de catre terte persoane, care pot fi accesate prin intermediul link-urilor plasate în Serviciul Web mai sus menționat.

1.4. Prin utilizarea Serviciului Web "http://www.e-incalzireelectrica.ro" sau furnizarea catre Societatea Cipec de informații personale prin alte mijloace (prin completarea datelor in formularul de creare Cont sau de Comanda) cumparatorul/ clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Cipec si își dă acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa fie stocate, prelucrate si utilizate in scopul declarat de SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL (2.1, 2.2).

1.5. In intelesul prezentei Politici de Confidențialitate, clientul reprezinta o persoană fizică/ juridica, care vizitează Serviciul Web "http://www.e-incalzireelectrica.ro" sau utilizeaza serviciile furnizate de către Societate, comunicand datele personale.

 

 

2. Scopul colectarii datelor cu caracter personal

 

2.1. Informarea Clientilor/ Cumparatorilor privind situatia contului lor (creat pe site de client-cumparator) si utilizarea lor pentru:

  • Validarea comenzilor;
  • Facturarea produselor din comenzi;
  • Expedierea comenzilor;
  • Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate, pentru a răspunde întrebărilor clientului, in vederea livrarii produselor, furnizarii de informații cu privire la serviciile suplimentare, solutionarii reclamațiilor, precum și în orice alt mod permis de lege.

 

2.2. Informarea clientilor despre stadiul comenzilor, disponibilitate, informatii suplimentare, expedieri, modificari, prin folosirea postei electronice e-mail, SMS, telefon.

2.3. Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, abonarea si dezabonarea de la aceste Newslettere este optionala pentru client, si acesta poate opta in orice moment pentru validarea sau invalidarea acestui serviciu.

2.4. În cazuri speciale, datele clientului pot fi comunicate unor terte persoane, cum ar fi de exemplu companiilor de curierat, în scopul realizării comenzilor, iar aceste terte persoane sunt obligate să asigure confidentialitatea datelor clientului care le-au fost încredințate. In acest caz datele personale predate sint cele strict necesare efectuarii serviciului de livrare catre client. Intre firma SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL si aceste firme de curierat exista contracte privind modul de utilizare si protectie a datelor personale incredintate.

2.5. Nu se fac transferuri de date personale, catre o alta entitate privata sau juridica, cu exceptia cazului in care rezulta aceasta obligatie prin lege, de exemplu: organele fiscale.

2.6. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, Instantele Judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

3. Drepturile dumneavoastra

3.1. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Mizil nr. 5, Bl. G18, Ap. 54, Sector 3, Bucuresti, in atentia SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL, va puteti exercita DREPTUL sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate sau DREPTUL de interventie asupra datelor dupa caz (dreptul de acces articolul 15 GDPR), dreptul de portabilitate, dreptul de a fi uitat.

3.2. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Str. Mizil nr.5, Bl.G18, Ap.54, Sector 3, Bucuresti, in atentia SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL, va puteti exercita DREPTUL de rectificare, blocare sau stergere a datelor personale, inclusiv stergerea contului de pe site cu toate datele livrate la inregistrare (dreptul de stergere articolul 17 GDPR).
Retragerea ( dreptul de a fi utiat ) nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR), dreptul de portabilitate.
Nu se pot efectua modificari ale datelor folosite în tranzacțiile de vanzare, pana la data cererii, deoarece fac parte dintr-un document contabil, conform reglementarilor fiscale.

3.3. Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o încalcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

3.4. Datorita posibilelor modificări ale legislatiei, o modificare a acestor notificari privind protectia datelor poate deveni necesara. In acest caz, va vom informa despre astfel de modificari. In masura in care modificarile afecteaza o prelucrare care se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra, va vom solicita un nou consimtamant, daca este necesar.

4. Securitatea datelor

4.1. Societatea aplica masuri de securitate adecvate, in scopul protejarii datelor personale impotriva accesului neautorizat, ca parte a Serviciului (de exemplu printr-un controlul strict al accesului fizic la computerele și alte suporturi media care contin astfel de informatii), cit si prin respectarea unor proceduri corespunzatoare de depozitare si operare.

4.2. Societatea poate crea copii de rezerva si poate utiliza masuri suplimentare pentru a preveni deteriorarea sau distrugerea accidentala a datelor personale ale clientului.

 

5. Dispozitii finale

 

REAMINTIM

5.1. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5.2. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/ sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SC CIPEC PRODUCTIE COMERT SERVICII SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 2.1, 2.2.

5.3. In cazul in care aveti intrebari privind Politica noastra de Confidentialitate, sau despre procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne puteti contacta direct. Va vom oferi asistenta privind informatii, intrebari, solicitari sau reclamatii. La cerere, va vom informa in scris, in conformitate cu legislatia aplicabila, daca si ce date cu caracter personal am stocat despre dumneavoastra: office@cipec.ro sau cipec_ro@yahoo.com.

 

Daca nu doriti sa furnizati datele dumneavoastra personale, va rugam sa nu folositi acest site si serviciile oferite de aceasta platforma (http://www.e-incalzireelectrica.ro).

 

 

 

 

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile sunt date IT, virtuale, incluzând, fără limitare, fişiere text stocate pe terminalul utilizatorului în scopul folosirii paginii web. Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. Cookie-urile conţin, de regulă, numele paginii web de provenienţă, data stocării pe terminal şi un număr unic.

Acest website foloseşte două tipuri de cookie-uri: per sesiune şi fixe. Primele sunt fişiere temporare care rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea browser-ului de internet. Fişierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă mai lungă, specificată în parametrii cookie-ului, sau până când sunt şterse manual de către utilizator.

Datele colectate prin utilizarea cookie-urilor pot facilita doar anumite funcţionalităţi pentru utilizator și nu reprezintă date personale de identificare. Ele oricum sunt criptate, astfel încât nu pot fi accesate de către persoane neautorizate.

Acest website poate folosi cookie-uri în următoarele scopuri:

  • Derularea activităților de cumpărare online (adăugarea și reținerea produselor adăugate în coș);
  • Înregistrare cont (Există posibilitatea de a plasa comandă și fără cont);

Cookie-urile pot fi șterse direct din browser sau folosind aplicații specializate. Browser-ele web sunt configurate să permită salvearea cookie-urilor în mod implicit, însă pot fi schimbate astfel încât utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt transmise către terminalul său sau să blocheze automat primirea cookie-urilor. Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta însă anumite funcţionalităţi ale paginilor web.